© Roosa Böijer / Iltalehti

Pippa Laukka

Hyvinvointilääkäri

'Olet mitä syöt’ -sarjasta koko kansalle tutuksi tullut Pippa Laukka on liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja yksi Suomen tunnetuimmista hyvinvointivaikuttajista. Pippa tuo yli kahden vuosikymmenen kokemuksen, syvällisen asiantuntemuksen ja tutkittuun tietoon perustuvat oivallukset käytännön sovelluksiin.
©Roosa Böijer / Iltalehti

Pippa Laukka

Hyvinvointilääkäri

‘Olet mitä syöt’ -sarjasta koko kansalle tutuksi tullut Pippa Laukka on liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja yksi Suomen tunnetuimmista hyvinvointivaikuttajista. Pippa tuo yli kahden vuosikymmenen kokemuksen, syvällisen asiantuntemuksen ja tutkittuun tietoon perustuvat oivallukset käytännön sovelluksiin.

Kokemus ja ammattitaito

Pippa Laukka on arvostettu suomalainen lääketieteen ammattilainen, joka on erikoistunut liikuntalääketieteeseen. Hän on tunnettu terveys- ja hyvinvointialan vaikuttajana, jolla on syvällinen ymmärrys ja kokemus sekä kliinisessä lääketieteessä että julkisessa terveyskeskustelussa. Pippa on kirjoittanut hyvin vastaanotettuja kirjoja, jotka käsittelevät terveyttä, hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa, tarjoten lukijoilleen arvokasta tietoa oman terveyden edistämiseen.

Hänen ammatillinen osaamisensa perustuu vankkaan koulutukseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. Pippa on valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi ja suorittanut erikoistumisen liikuntalääketieteeseen. Lisäksi hän on syventänyt osaamistaan suorittamalla eMBA-tutkinnon Aalto-yliopistossa, mikä on vahvistanut hänen johtamistaitojaan ja strategista näkemystään terveysalalla.

Mitä Pippa tekee nykyään?

Pippa Laukka on liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja tunnustettu asiantuntija hyvinvointialalla. Hän toimii juontajana suositussa ‘Olet mitä syöt’ -televisio-ohjelmassa, joka auttaa osallistujia tekemään elämäntapamuutoksia. Ohjelman viides kausi on parhaillaan katsottavissa MTV3-kanavalla! Pippa työskentelee myös naisten jalkapallomaajoukkue Helmareiden lääkärinä, tuoden lääketieteellisen osaamisensa huippu-urheilun avuksi.

Lisäksi Pippa on aktiivinen kirjoittaja ja luennoitsija, keskittyen terveyteen, hyvinvointiin ja elämäntapoihin. Uusimpana aluevaltauksenaan Pippa Laukan Voimavalmennus on nyt kaikkien saatavilla, tarjoten työkaluja parempaan ja terveellisempään elämään!

Tutustu myös:

Pippa Laukka on monipuolinen asiantuntija terveys- ja hyvinvointialalla. Hän tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja, vaikuttavia valmennuksia ja syvällistä kirjallisuutta, jotka ovat suunniteltu antamaan arvokasta tietoa ja tukemaan hyvinvoinnin kehittämistä. Tutustu Pipan tarjontaan ja löydä uusia keinoja hyvinvointisi parantamiseen!

Puheenvuorot

Pippa on kysytty puhuja, jonka puheenvuorot syventyvät työhyvinvointiin, elintapojen terveysvaikutuksiin ja arjen hallintaan, tarjoten kuulijoille käytännön neuvoja ja uusia oivalluksia.

Valmennukset

Pippa tarjoaa valmennuksia, jotka keskittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämäntapamuutoksiin. Nämä valmennukset on suunnattu kaikille, jotka tavoittelevat terveellisempää ja energisempää elämää.

Kirjat

Pipan kirjat tarjoavat syvällistä tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta, yhdistäen tieteellisen tutkimuksen käytännön neuvoihin. 

Scroll to Top